Ekskluzivni distributer u Hrvatskoj za FOURGROUP programe
CONTROL PANELS, BACK-UP SYSTEMS i ENERGY PRODUCTION
fourgroup
1. Anti-blackout sustavi (sustavi protiv zamračenja / nestanka električnog napajanja)
2. Fotonaponski i vjetroturbinski sustavi (za upravljanje energijom)
OPĆENITO
To je naponski konverter koji pretvara baterije niskog napona u 230 V.
PRIMJENE
Projektiran za monofazne (230V) primjene. Upotrebe u kućanstvima i industriji za pogon elektromotora, pumpi, rasvjete i ventilacije.
FUNKCIONIRANJE
U slučaju privremenog zamračenja (nestanka struje u mreži) ENERBOX pruža korisniku napajanje s promjenjivim vremenom autonomije.
ODRŽAVANJE
Visok standard komponenti čine ENERBOX oslobođenim od troškova održavanja. ENERBOX radi planirane periodičke testove na baterijama i u slučaju bilo kakvog kvara šalje SMS poruku. Moguće je postaviti i poruku “potrebno izvanredno održavanje”.
ZASLON
Ako je uključen u konfiguraciju, zaslon s “wide-size” prikazom, višejezični izbornik i niz upozoravajućih svjetala na prednjoj ploči, stalno daju zadanu točku sustava.
AUTOMATSKO TESTIRANJE
ENERBOX automatski testira efikasnost punjenja. Moguće je podesiti vrijeme i period testiranja (automatski test je moguć samo s direktnom vezom korisnika/punjenja na ENERBOX). Automatski test je dostupan samo za neke tipove uređaja.
AUTONOMIJA
Za zadržavanje i povećavanje efikasnosti baterije, ENERBOX u slučaju zamračenja održava zaslon u stand-by točki sve do intervencije korisnika.
INTEGRIRANI UPRAVLJAČKI UREĐAJ
ENERBOX je dostupan s integriranom tiskanom pločicom za upravljanje i zaštitu 2 pumpe, s jedinicom za naizmjenični redoslijed pokretanja pumpi.
UPOZORENJE
Zahvaljujući integriranom GSM-u, u slučaju kvara mreže ili zamračenja ENERBOX šalje SMS poruku (moguće je do 6 primatelja).
ZELENA ENERGIJA
Baterije mogu biti isporučene i punjene iz obnovljivih izvora energije kao što su fotonaponski paneli ili vjetroturbine, također. ENERBOX u samostojećoj izvedbi je podesan za udaljene lokacije bez ikakve energetske mreže.
STABILIZIRANI VAL
Na zahtjev je moguće stabilizirati izlazni naponski val, gotovo sinusoidalno.
METALNA KUTIJA
Pametno i inovativno dizajnirana kutija, čvrste izrade i “powder-coated” vanjske zaštite. Visoka toplinska i mehanička zaštita, uz dobro odvođenje topline.
ENERBOX
ENERGREEN
U slučaju nestanka električne energije (prekida napajanja iz mreže) osigurava autonoman rad svih neophodnih električnih uređaja u objektu.
Pouzdana potpora i izvor napajanja za interventne uređaje (npr. drenažne crpke) u uvjetima prirodnih nepogoda i isključenja mreže.
Za pohranu i korištenje električne energije iz fotonaponskih i vjetroturbinskih sustava u objektima (domaćinstva, gospodarstva).
Kvalitetno rješenje za sve lokacije i namjene gdje ne postoji dostupnost elektroenergetske mreže.
Kompaktan dizajn i jednostavna instalacija.
ENERBOX: JEDNOSTAVAN PRINCIP RADA
 
U prisutnosti napona mreže,
Enerbox akumulira energiju u baterije, nalazi se u stand-by poziciji, a trošila se napajaju ravno iz mreže...
...u slučaju privremenog zamračenja
(ispadanja iz mreže) Enerbox vam šalje alarm SMS poruku (ili kroz domotic /BUS sustav)...
...nakon 3-4 sekunde Enerbox preuzima napajanje trošila konvertirajući energiju akumuliranu u baterijama u 230V monofazni napon...
...kada se ponovno uspostavi električna mreža, Enerbox vas informira sa SMS porukom (ili kroz BUS/domestic sustav). Unutar 3-4 sekunde napajanje iz mreže se uspostavlja, Enerbox se vraća u stand-by mod i puni svoje baterije...
Za cjelovitije upoznavanje s uređajima ENERBOX i ENERGREEN kao i primjere primjene otvorite (ili preuzmite) katalog na linku ispod.
HR-EN - hrvatski prijevod većeg dijela tvorničkog kataloga osim nekih stranica s tabelama
IT-EN - kompletan proizvođački katalog (talijanski - engleski)
Za sve potrebne daljnje informacije ili tehničku potporu
slobodno se obratite na naše kontakte!
ORION PRODUKT d.o.o. je regionalni partner FOURGROUP S.r.l.
u Hrvatskoj, BiH i Srbiji

Otvori L3 Otvori V7 otvori V22