HIDROSTANICE (booster setovi za vodu)
   
FIKSNA BRZINA
FIKSNA BRZINA
domaćinstva i civilne namjene
civilne namjene i industrija
Hidrostanice posebno pogodne za primjene u domaćinstvima i malim i srednjim sustavima za javne, poljoprivredne ili industrijske namjene. Setovi se standardno isporučuju s priključkom za dovod zraka na usisu, a također je moguće koristiti ih s membranskim tlačnim spremnicima.
Hidrostanice za podizanje vode i sustave prijenosa u posebnim industrijskim i poljoprivrednim procesima; booster setovi su posebno pogodni za srednje i velike javne primjene (hoteli, velike stambene zgrade, turističke zgrade) i industrijske namjene . Izrađeni s visokim konstrukcjskim standardima ovi pumpni setovi su poznati svojoj učinkovitosti i tehnologiji.
   
 
PROMJENJIVA BRZINA
PROMJENJIVA BRZINA
frekvencijski pretvarač
s prolazom protoka
s frekvencijskim pretvaračem
na svakoj pumpi
Hidrostanice dizajnirane i izrađene kako bi se osigurao stalan tlak, posebno pogodni za primjene u domaćinstvima i malim i srednjim sustavima za javne, poljoprivredne ili industrijske namjene. Prednosti i koristi: konstantan tlak, nizak nivo buke u radu, niski troškovi pogona, niska potrošnja vode, zaštita od rada na suho.
Hidrostanice dizajnirane i izrađene kako bi se osigurao stalan tlak, posebno pogodni za primjene u domaćinstvima i malim i srednjim sustavima za javne, poljoprivredne ili industrijske namjene. Prednosti i koristi: konstantan tlak, nizak nivo buke u radu, niski troškovi pogona, niska potrošnja vode, zaštita od rada na suho. Preporuča se upotreba setova s membranskim tlačnim spremnicima.
   
 
PROMJENJIVA BRZINA
 
s frekvencijskim pretvaračem
instaliranim u upravljačkom panelu
Katalog FOURGROUP
HIDROSTANICE - pregled programa

Hidrostanice dizajnirane i izrađene za postizanje stalnog tlaka, posebno pogodni za male i srednje sustave za javne, poljoprivredne ili industrijske namjene. Prednosti i koristi: konstantan tlak, nizak nivo buke u radu, niski troškovi pogona, niska potrošnja vode, zaštita od rada na suho.

(HR) 3,6 Mb
   
 
PRIBORI
TEHNIČKI DIO
   
ORION PRODUKT d.o.o. je regionalni partner FOURGROUP S.r.l.
u Hrvatskoj, BiH i Srbiji

Otvori L3 Otvori V7 otvori V22