HIDRO - TERMO - PROIZVODNJA - DISTRIBUCIJA

... s vama na zadovoljstvo kupaca i partnera od 1993. godine ...

     
     

NAŠA IZLAGANJA OPREME

UPOZNAJTE IZLAGANJE KOJE SMO PRIPREMILI ZA VAS!
VARAŽDIN, 08.-28. travanj 2019.
- PRODAJNI CENTAR "VITOS"
-Zagrebačka 157-
Izložak br. 1
LVT15/540/2,5
Traktorska vertikalna pumpa za gnojnicu i stajske vode
- mobilna centrifugalna pumpa s otvorenim radnim kolom i sjekačem
- mobilna verzija na kolicima
- transmisija u uljnoj kupki s vidija-vidija mehaničkom brtvom
- tlačna usponska cijev s podesivom mlaznicom za miješanje
- verzija od nehrđajućeg čelika: AISI 304 konstrukcija, tijelo pumpe GS 400
Izložak br. 7
E-SPORT 40/110
Samohodni uređaj za navodnjavanje sportskih terena i travnjaka

Vruće pocinčano kučište i bubanj; Automatska kočnica;

Manometar; Zaustavljanje pri završetku namatanja crijeva; 2 kotača za prskalice; Rasprskivač sa mlaznicama nozzles serije; Automatsko dizanje prskalice iz radnog u transportni položaj; 2 m fleksibilnog crijeva sa spojnicom
Izložak br. 8
GTE 4/30
Kardanski (PTO) generator

Starpower GTS i GTE serije P.T.O. generatora konstruirani su za specifično korištenje u poljoprivrednim poljima za opskrbu električnim energijom zbog prestanka ili isprekidanog rada javne mreže. Raspon dostupnih snaga je vrlo širok i obuhvaća snage u rasponu od 10 do 80 kVA sa izlaznim naponom 400/230 VAC tri faze 50 Hz

Izložak br. 9
S 60 i S 45
Topovi za navodnjavanje (turbinski)

1) tehnologija mirnog turbinskog pogona koja nudi vrhunsku uniformnost i manje trošenje nasuprot tradicionalnim udarnim/rukama; 2) posebne mlaznice rezultiraju u duljoj putanji na puno nižim pritiscima od bilo kojih drugih topova na tržištu; 3 ) odozdo montirana rasapna ruka rezultira boljom uniformnošću nego iznad montirane ruke, 4) korištenje kvalitetnijih materijala rezultira u najboljem turbinskom rasprskivaču (topu) na tržištu danas s konkurentnim cijenama.

Izložak br. 2
ATN 40/4
Traktorska mobilna pumpa velikog protoka s manualnom rotacijom

- mobilna centrifugalna pumpa za navodnjavanje i transfer velikih kapaciteta vode
- tlačna cijev s manualnom rotacijom i hidrauličkim podizanjem
- premazi i bojanje: cinkfosfat epoksi prajmer i poliuretanski lak
- duljina radnog kraka: 4600 mm
- kapacitet: do 500 l/s

Izložak br. 3
MBN5
Traktorski (PTO) mješač s cjevastim okvirom

- propeler sa samočistećom jedinicom
- mobilna traktorska (nosač u 3 točke)
- uljna kupka s vidija-vidija mehaničkom brtvom
- vruće pocinčana konstrukcija
- cjevasti okvir

 

 

Izložak br. 4
LSE 12/11
Električna potopna pumpa za otpadne i stajske vode

- stacionarna ili prijenosna
- centrifugalna pumpa s otvorenim radnim kolom i sjekačem
- uljna kupka s vidija-vidija mehaničkom brtvom
- premazi i bojanje: epoksi prajmer i poliuretanski lak
- tijelo pumpe GS 400
- ugrađen senzor proboja vode i termalna sonda

Izložak br. 5
RB416BALKH44+G
Samousisna moto-pumpa za interventne namjene

Centrifugalne pumpe tipa "Robusta", dizajnirane su da zadovolje najteže i teške uvjete rada, kao što su: građevinarstvo, interventne namjene i industrija.

Samousisna moto-pumpa iz serije "RB416" s benzinskim motorom,na čeličnom okviru za ručno prenošenje.
Qmax = 160 m3/h, hmax = 24 m. Motor snage 10 kW, zračno hlađenje.

Velika debljina tijela pumpe i lopatica rotora omogućuju rukovanje s abrazivnijim tekućinama i veliki prolazak krutih čestica.

Brzo samousisavanje do 8 metara u okomitom položaju

Izložak br. 6
RB320BGLD50+T
Samousisna moto-pumpa za interventne namjene

Centrifugalne pumpe tipa "Robusta", dizajnirane su da zadovolje najteže i teške uvjete rada, kao što su: građevinarstvo, interventne namjene i industrija.

Samousisna moto-pumpa iz serije "RB320" s dizelskim motorom, na kolicima s dva kotača i ručkama za upravljanje.
Qmax = 110 m3/h, Hmax = 24 m. Motor je snage 8,8 kW, zračno hlađenje.

Velika debljina tijela pumpe i lopatica rotora omogućuju rukovanje s abrazivnijim tekućinama i veliki prolazak krutih čestica.

Brzo samousisavanje do 8 metara u okomitom položaju
Izložak br. 10
Cjevovodi za navodnjavanje
Čelične pocinčanei i aluminijske kišne cijevi i pribori

- izbor raznih kopčanja (brzi spoj, rotom, rapom, bauer, elite, export, wellpoint, ...).

Usisni kompleti, fitinzi, hidranti
 
Posjetite nas na prostoru Prodajnog centra VITOS
od 08.-28. travnja u Varaždinu, Zagrebačka 157
Traktorski (PTO) mješač s cjevastim okvirom
 
 
PROSTOR PRODAJNOG CENTRA

VARAŽDIN
POSJETITE "VITOS" U RAZDOBLJU
od 08.04. ÷ 28.04.
Tvrtka VITOS d.o.o. u 100% je privatnom vlasništvu osnovana 2002. godine. Poslujemo na lokaciji u Varaždinu, Zagrebačka ulica 157.
Dokaz našoj kvaliteti i sposobnosti potvrdio je veliki broj zadovoljnih kupaca, instalatera i servisera.
Garantiramo najniže cijene naših proizvoda. Iz naše velike ponude izdvojili bismo plinske bojlere Vaillant & Bosch, radijatore Junkers i Vairad, električne bojlere, veliki izbor instalacijskih materijala (Tece) za izvođenje sustava centralnog grijanja, vodovoda i kanalizacije, također u ponudi imamo široku paletu sanitarnih proizvoda i keramičkih pločica

Za instalatere i servisere organiziramo edukacije o novitetima i posjete tvornicama.

Uvjerite se i Vi u našu kvalitetu, cijenu i sposobnost.

Nismo najveći, ali smo najbolji i najpovoljniji !

NA OVOGODIŠNJEM IZLAGANJU PREDSTAVLJAMO NAŠE IZABRANE PARTNERE - PROIZVOĐAČE:
PIOGGIA CARNEVALI s.p.a. - osnovana 1950. godine za izgradnju sustava za navodnjavanje danas je vodeća u sektoru navodnjavanja i navodnjavanja.
Tijekom godina poboljšavala je i modernizirala svoju proizvodnju u skladu sa zahtjevima svjetskog tržišta.

Proizvodni program: čelične pocinčane i aluminjske cijevi zanavodnjavanje s bilo kojom vrstom spojnica (quick, sferno, rotom, export, Bauer, elit, vitaulic, *** svi fitinzi i armature za cijevi iz programa *** samohodni uređaji za navodnjavanje Carmobil *** kišna krila *** moto-pumpe za navodnjavanje i moto-setovi *** rasprskivači malog, srednjeg i velikog dometa

VENERONI s.r.l. - Posao je 1957. utemeljio današnji vlasnik Gustavo Veneroni proširenjem radionice za popravak agro-mašina koju je pokrenuo njegov otac Pietro. U vrlo kratkom vremenu, mala zanatska radionica se specijalizirala u proizvodnji pumpi za navodnjavanje, akvakulturu i stočarstvo. Sada prodaje svoje proizvode ne samo u Cremoni i Italiji, već i u Europi i ostatku svijeta.

Proizvodni program: mobilne pumpe za navodnjavanje i melioraciju (serije AT-ET) *** stacionarne propelerne pumpe za podizanje vode (serija E) *** propelerne pumpe s vertikalnom osi (serija E) *** propelerne pumpe sa horizontalnom osi (serija E) *** trituracijske pumpe za prepumpavanje stočnih fekalnih voda (serija L) *** trituracijske pumpe s horizontalnom osi (serija LS) *** mikseri za otpadne (fekalne) vode (serija M)

VIESSE POMPE s.r.l. - je 1992. godine osnovao tim menadžera s velikim iskustvom u industriji pumpi koji su željeli istražiti i razviti specifičan tržišni sektor i primjenu pumpe. Usredotočili su se na rješenja za pumpanje prljave i muljevite vode, papirne kaše, otpadne vode, morske vode...

Godine 2003. tvrtka je razvila novi projekt uz potporu Sveučilišta u Padovi koji je doveo do dizajna nove vrste pumpe: ROBUSTA. To je jedini takav proizvod ove vrste na svijetu: revolucionaran i izuzetno svestran.

Proizvodni program: samousisne pumpe RB, samousisne moto-pumpe, samousisne moto-pumpe za civilnu zaštitu i interventne namjene, električne centrifugalne pumpe

NODOLINI snc - je svjetski lider u proizvodnji i prodaji rasprskivača-topova za navodnjavanje u turbinskoj tehnologiji. S više od 50 godina iskustva i prisutnošću u više od 40 zemalja širom svijeta.

NODOLINI rasprskivači se koriste u poljoprivrednom navodnjavanju, mehaniziranom navodnjavanju (samohodni uređaji i pivot sustavi), za suzbijanje prašine i neke druge situacije (raspršivanje gnoja, otpadnih voda, itd.).

Proizvodni program: turbinski topovi srednjeg, velikog i vrlo velikog dometa. Primjena: za navodnjavanje, za suzbijanje i kontrolu prašine, za korozivne i otpadne vode.

CAPRARI S.p.A. - je vodeći proizvodač na internacionalnom nivou u proizvodnji centrifugalnih i električnih pumpi i u kreiranju naprednih rješenja za upravljanje integriranih vodo-ciklusa. Osnovana 1945. od Amadia Caprarija, kompanija se neprekidno razvijala i širila svoje poslovanje reagirajući inovativnim proizvodima i uslugama na specifične i promjenjljive potrebe 'vodenog svijeta', s vizijom sve bližeg i usavršenijeg partnerstva sa svojim kupcima i naručiteljima.

Zahvaljujući jedinstvenom i razvijenom " know-how " znanju, sada nude i dobavljaju najbolja i najefikasnija rješenja za sve bitne vodne zahtjeve: ispumpavanje dubokih bunara, podizanje otpadnih i drenažnih voda, vodoopskrba i distribucija vode u domaćinstvima, industriji i poljoprivredi, te obrade i pročišćavanja vode općenito.

STARPOWER S.r.l. - je tvrtka specijalizirana za projektiranje, dizajniranje, razvoj, proizvodnju, implementaciju u rad i podršku u proizvodnji generatora, setova motornih pumpi, energetskih paketa i p.t.o. generatora.

Starpower je osnovan 1999. godine i ubrzo je postao prepoznatljiv na domaćem i međunarodnom tržištu zahvaljujući širokom rasponu proizvoda dizajniranih i konstruiranih s iznimnom profesionalnošću i posebnom pažnjom na potrebe kupca.

Starpower ima modernu i naprednu prostoriju za testiranje koja omogućuje testiranje generatora do 2000 kVA, brodskih grupa, motornih crpki malih i velikih protoka, te pumpi sa solarnom energijom, time omogućuje i osigurava siguran rad, te potpunu pouzdanost svojih proizvoda krajnjem kupcu.

Kontakt: +385 1 5510 765 **** oprema@orion-produkt.hr
Traktorska vertikalna pumpa za gnojnicu i stajske vode Nodolini S60 i S45 topovi za navodnjavanje Samousisna moto-pumpa za interventne namjene Traktorska mobilna pumpa velikog protoka s manualnom rotacijom Traktorski (PTO) mješač s cjevastim okvirom Samohodni uređaj za navodnjavanje sportskih terena i travnjaka Samousisna moto-pumpa za interventne namjene Električna potopna pumpa za otpadne i stajske vode Kardanski (PTO) generator Čelične pocinčanei i aluminijske kišne cijevi i pribori