FOTO-GALERIJA EIMA 2016
/09÷13.11.2016./

Posjetili smo sajam EIMA u Bologni, izlaganje našeg partnera i za Vas zabilježili foto-aparatom interesantne detalje i novosti.


Italtecnica je lider u dizajnu i proizvodnji mehaničkih tlačnih prekidača i elektroničkih uređaja za električne pumpe korištene u raznim sektorima koji uključuju javni, industrijski, hobi, zaštita od požara, poljoprivredni, navodnjavanja, obrade voda itd.
Ime Italtecnica je sinonim za kvalitetu kao i efikasnu i svestranu uslugu.

Proizvodni program kompanije ITALTECNICA S.r.l. sadržava inverterske upravljačke uređaje, tlačno-protočne upravljačke uređaje, protočne sklopke, mehaničke tlačke sklopke za vodu, tlačne sklopke za sustave grijanja, mehaničke tlačne sklopke za zrak, vakuum sklopke, pribore i ostali program.

NETTUNO je elektronički upravljački uređaj temeljen na inverterskoj tehnologiji, koji upravlja radom električne pumpe, pokretanjem i zaustavljanjem.
Dostupan je za tri razreda snaga motora: 7,5 kW, 5,5 kW i 3,7 kW.
Program tlačnih sklopki, manometara, plovak prekidača i pribora mnogo je širi od izabranih izložaka i dostupan je na upit u cjelovitom katalogu.
Program upravljačkih uređaja BRIO, SIRIO i NETTUNO već je dobro poznat hrvatskim korisnicima, rasponom snaga odlično odgovaraju za namjene u kućanstvima i manjim gospodarstvima.

Info: +385 1 5510 765 *** +385 95 3310 764 *** info@orion-produkt.hr