CENTRIFUGALNE PUMPE ZA VODU           
POTOPNE BUNARSKE (4"÷22") VERTIKALNE OSOVINSKE POVRŠINSKE HORIZONTALNE POVRŠINSKE VERTIKALNE VISOKOTLAČNE TRAKTORSKE DRENAŽNE KANALIZACIJSKE LINIJA VELIKOG PROTOKA
POTOPNE BUNARSKE (4"÷22") VERTIKALNE OSOVINSKE POVRŠINSKE HORIZONTALNE POVRŠINSKE VERTIKALNE VISOKOTLAČNE TRAKTORSKE DRENAŽNE KANALIZACIJSKE LINIJA VELIKOG PROTOKA

Linija velikih protoka - HFL
(HIGH FLOW LINE)
HIGH FLOW LINE ("LInija velikih protoka") je serija proizvoda i konstrukcijskih rješenja dizajniranih za crpljenje voda uz velike kapacitete (količine protoka).
Proizvodi ove serije su u potpunosti dizajnirani, konstruirani i proizvedeni za zadovoljenje zahtjeva profesionalnog crpljenja, dostupni u različitim verzijama, dopuštajući pogonskim inženjerime i korisnicima optimiziranje kako performansi tako i operativnih troškova. Ovo su proizvodi dizajnirani za garantiranje najviše razine učinkovitosti, dugotrajnosti i pouzdanosti.
Fokus je na učinkovitosti
"Linija velikih protoka" nudi najbolje rješenje i LCC ("Life Cycle Cost") - Troškove životnog ciklusa za svaki projekt. Svaki sustav je jedinstven. To je razlog zašto se sljedeći kriteriji primjenjuju direktno iz aktualne faze projektiranja:
. izbor proizvoda najprikladnijeg za primjenu
. najbolji stupanj učinkovitosti koji se može dobiti
. pouzdanost sustava kako bi se smanjila potreba za održavanje na minimum
. dugotrajnost kao način investicijskog jamstva.
M
Serija M
Površinske pumpe
Caprari HFL serija MVišestupanjske površinske pumpe su pogodne za pumpanje čiste vode i blago onečišćene otpadne vode za koje se traži visoki tlak. Mogući su iznosi protoka od 200 do 1600 m3/h uz visine dizanja od 50 do 300 metara.
M serija višestupanjskih pumpi može se instalirati horizontalno ili vertikalno, ovisno o raspoloživom prostoru. Također je dostupna verzija s pogonom preko kardanskog vratila.

          Otvori/preuzmi >>> brošura M serija
KL
KL
Jednostupanjske pumpe

Caprari HFL serija KLJednostupanjske pumpe su podesne za sve primjene gdje nije potreban prekomjeran iznos tlaka. Mogući su protoci od 400 do 2000 m3/h, uz visine podizanja od 30 do 120 metara.
KL serija je dosptupna u horizontalnoj i vertikalnoj izvedbi, te vertikalnoj s pogonom preko kardanskog vratila.

          Otvori/preuzmi >>> brošura KL serija

 

FEL
FEL
Vertikalne osovinske pumpe

Caprari HFL serija FELPrednost tehnologije vertikalnih osovinskih pumpi za siguran rad je značajka da instalacija obuhvaća dio uronjen u pumpani fluid i mehanički/električni pogonski dio smješten na površini.
Ove pumpe su instalirane u bušotine (zdence), bazene i tankove ili su korištene za direktan zahvat i vođenje vode, gdje se dopušta podizanje ipretlak koji se postiže istim strojem.

          Otvori/preuzmi >>> brošura FEL serija

 

 

 

 

 

PVMF - PVHE
PVMF - PVHE
Vertikalne osovniske pumpe
Caprari HFL serija PVMFPrednost tehnologije vertikalnih osovinskih pumpi za siguran rad je značajka da instalacija obuhvaća dio uronjen u pumpani fluid i mehanički/električni pogonski dio smješten na površini.
Ove pumpe su instalirane u bušotine (zdence), bazene i tankove ili su korištene za direktan zahvat i vođenje vode, gdje se dopušta podizanje ipretlak koji se postiže istim strojem.          Otvori/preuzmi >>> brošura PV serija

 

 

 

 

 

GEI
GEI
Potopne pumpe

Caprari HFL serija GEIPotopne pumpe su podesne za primjenu gdje jedinica (mokri kraj & motor) može biti potpuno uronjena 8potopljena), bez ikakvih ograničenja za uvjete usisa. Mogući su protoci od 900 do 2000 m3/h, uz visine podizanja od 10 do 70 metara. Pumpe GEI također mogu biti isporučene u booster izvedbi, u horizontalnom ili vertikalnom položaju.
Instalirano u suhom prostoru, ovo rješenje je dvostruko povoljno, kako zbog tihog rada tako i zbog svoje kompaktnosti.

          Otvori/preuzmi >>> brošura GEI serija

Primjene:
 
Proizvodnja energije
Vodoopskrba
Industrija
Navodnjavanje
Morska voda
Ribogojilišta