APOLLO

Apollo je sustav dizajniran i izgrađen od strane tvrtke Starpower za crpljenje vode putem električne pumpe koja se napaja isključivo sunčevom solarnom energijom.
Kroz jedan ili više modula solarnih panela i naprednog sustava za pretvorbu i kontrolu akumulirane energije, u mogućnosti smo kontrolirati električnu pumpu s ciljem zadovoljavanja različitih mogućih potreba, kao što su: crpljenje vode iz dubokih bušotina, punjenje spremnika, navodnjavanje poljoprivrednog zemljišta i opskrba pitkom vodom.
Za veću pouzdanost, moguće je spojiti Apollo na električnu mrežu i/ili generator, kako bi se dobila zajamčena usluga 24h/24h, čak i u vrijeme slabog sunčevog zračenja, u noćnim satima, te u slučaju održavanja.
Sustav se sastoji od tri elementa: električne pumpe, upravljačke ploče za upravljanje i kontrolu pumpe, te solarne energije koja potječe iz jednog ili više modula solarnih panela, prilagodivih u skladu s potrebnom snagom pumpe.
Apollo skladišti vodu bez struje, zbog toga ne zahtijeva sustave za skladištenje energije, što je čini ekološki prihvatljivom, ekološki održivom i ekonomičnom.
Apollo radi automatski, te zbog toga nije potrebna prisutnost operatera. Apollo koristi sunce, koji je slobodan i ekoliški izvor, također ne postoji mogućnost iscrpljenja, što osigurava da su troškovi poslovanja jednaki nuli.

TEHNIČKE ZNAČAJKE
SOLARNI MODUL sastavljen od:
• serije solarnih panela visoke učinkovitosti. Čelična konstrukcija za učvršćivanje i podršku solarnih panela. Kutija za zaštitu električnog voda. Kabeli za povezivanje između solarnih panela i kutije za zaštitu energije.
UPRAVLJAČKI PANEL kojeg čine:
• obojena čelična kutija sa zaštitom IP54.
• Inverter s raspoloživom snagom od 0,37 do 90 kWe, trofazni, 380 Vac 480 Vac, 50/60 Hz, zajedno as zaštitom od rada na suho.
• Mikroprocesorska upravljačka ploča tipa "SP-16 - SOLAR PUMP CONTROLLER " opremljena je: Alfanumeričkim zaslonom za vizualizaciju radnih parametara električne pumpe, mogućih parametara napajanja u izvanrednoj snazi ??i pomoćnih parametara solarne ploče.
• Indikatori LED svjetla za signale statusa / alarma.
• Gašenje crpke u slučaju slabog zračenja sunca.
• Automatsko prebacivanje prekidača u slučaju niskog zračenja sunčevog napajanja. Upišite start / stop signal na generator (ako postoji) prekidač "MAN - 0 - AUT", postavljen na ploči: "Ručno" - električna pumpa
• Naredba za trajnu aktivaciju. "Automatsko" - naredba za aktiviranje električne pumpe samo prema signalu daljinskog upravljača (prekidač pritiska, plutajući prekidač itd.).
• Priključna ploča napojne linije. Pomoćni solarni panel za kontrolu razine sunčevog zračenja.

KIT ZA HITNO NAPAJANJE

• (iz električne mreže ili agregata), instalirane unutar upravljačke ploče.
ELEKTRIČNA PUMPA potopnog tipa ili površinska, s trofaznim električnim motorom, 400 Vac, 50 Hz, pogodna za invertersko upravljanje.

ZAŠTO odabrati, kupiti, instalirati i koristiti sustav Starpower Apollo?

• Starpower Apollo sustav iskorištava i koristi Sunčevu energiju, koja je potpuno besplatan, ekološki, obnovljivi i neiscrpan izvor energije, zbog čega nema operativnih troškova.
•  Starpower Apollo sustavu nije potreban uobičajeni vanjski sustav za namještanje solarne energije, kao što su olovne baterije, time se jamči ekološka instalacija i ekološki održiva instalacija.
• Starpower Apollo sustav funkcionira na potpuno samostalan način bez potrebe za prisutnošću operatera.
• Starpower Apollo sustav sastoji se od komponenti izrađenih u Europi. Starpower jamči isporuku robe pravilno planirane i dizajnirane prema stvarnim zahtjevima kupca.


FreeWebSubmission.com Search Engine Submission - AddMe