GENERATORSKI SETOVI

 

Starpower može proizvesti generatore s snagom od 8 kVA do 2.000 kVA za jednu jedinicu i/ili za bilo koju potrebnu snagu s modularnim paralelnim sustavom između jedinica.
Osim što imamo širok standardni proizvodni asortiman, naše jake točke i ciljevi tvrtke su mogućnost da se omoguće sve potrebne strukturne i/ili funkcionalne izmjene, u skladu s kupčevim specifikacijama, pravilima Europske zajednice i visokim standardima kvalitete.
Neke naše varijable: Motori s dizelskim/ UNP/ prirodnim plinom; Ručne/ automatske upravljačke ploče sa i bez ATS-a/ modularna paralela/ mrežna paralela/ izvršena bez ploče; izolirana/ neizolirana zvučna 70/65 dB; na fiksnom postolju/ na homologiranim kolicima za sporu vuču/ na prikolici velike brzine odobrenoj za cestovnu uporabu; usluga testiranja na licu mjesta / prije i nakon prodaje.

GENERATORSKI SETOVI "ECO" SERIJA
"ECO" SERIJA GENERATORSKIH SETOVA od 8 do 60 kVA koji su visoko standardizirani, iznimno pouzdani i raznovrsni. Ključna snaga ECO serije generatora je prikladnost za sve ekološke i projektne uvjete.
Oni su u jednofaznoj i trofaznoj verziji, a zahvaljujući malim dimenzijama mogu biti pravo rješenje za privatne kuće, male tvrtke, računalne dvorane, gradilišta, iznajmljivanje i bilo koju situaciju s ograničenim raspoloživim prostorom.
Opremljeni su s lako razumljivom upravljačkom pločom, a mogu ih koristiti i nekvalificirani operateri, u ručnoj i / ili automatskoj verziji.
Glavne komponente posljednje generacije čine ih u skladu s ekološkim pravilima i pravilima o gradnji koja su na snazi od strane Europske zajednice.
DIZEL MOTORI. KOHLER-LOMBARDINI (proizveden u Italiji) i PERKINS (proizveden u Velikoj Britaniji), izravno ili neizravno ubrizgavanje, 1500 o/min, hlađenje vodom s radijatorom, električno pokretanje i alternator punjača 12 Vcc, filtar za ulje; suhi zračni filtar; filtar goriva; pumpa za ubrizgavanje s mehaničkim regulatorom broja okretaja; usisavanje goriva pomoću napojne pumpe; davači alarma za niski tlak ulja i visoku temperaturu motora; sustav za zaustavljanje uključen za rad.
Izvrsne performanse s malim utjecajem na okoliš.
ALTERNATORI. Sinkroni alternatori, trofazni ili jednofazni, bez četkica, SOGA SINCRO ili MECC-ALTE marke, s dostupnom neutralnom, samo-pobudni i samoregulirajući s AVR elektroničkom regulacijom napona, izolacijom i porastom temperature u klasi H, stupanj zaštite IP 23; potiskivanje radio smetnji stupanj G, izvedba s jednim ležajem za izravno povezivanje s motorom.
Najveća preciznost i stabilnost u opskrbi energijom.
UPRAVLJAČKI PANELI. Upravljačka ploča montirana je na generatorskom setu u ručnoj/automatskoj verziji, jednostavna i lako razumljiva, gdje su naznačeni svi glavne mjerene vrijednosti/signali generatora.
Potpuna zaštita generatora od bilo koje vrste kvara.
Alfanumerički zaslon, svjetla upozorenja i izbornik tipki lako je razumljiv za sve vrste operatera.
Jednofazni/trofazni priključci za brzo i sigurno napajanje. U automatskoj izvedbi predviđena je preklopna ploča s prekidačima, koja se izvodi preko kontaktora ili pomoću motoriziranog prekidača.
ZVUČNI IZOLIRANA KABINA. Zvučno izolirana kabina 70 dB (A) na 7 mt prema ISO standardima, s tolerancijom od +/- 3 dB (A), izrađena od armiranih čeličnih ploča, prešanih, prikladno pričvršćenih zajedno i pokrivenih materijalom za zvučnu izolaciju.
Pričvršćuje se na temeljni okvir generatora i ima ušice za podizanje.
Bočna vrata, po jedna na svakoj strani, s bravom za ključ.
Stambeni prigušivač ugrađen u prednjem dijelu s izlazom ispušnih plinova na vrhu. Boja u prahu sa sivom bojom RAL 7035.
Zamišljena je, projektirana i izrađena za dugotrajne instalacije čak i u ekstremnim situacijama.


FreeWebSubmission.com Search Engine Submission - AddMe