Dobrodošli na stranice VENERONI s.r.l.! Na raspolaganju smo za sve kontakte i upite u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, BiH, Crnoj gori, Kosovu, Makedoniji i šire ...
Općenito

NAVODNJAVANJA I MELIORACIJE, PODIZANJE VODE, PUMPE ZA OTPADNE VODE I GNOJNICU
Mobilne pumpe i postrojenja
NOVO!
Otvori galeriju EIMA2014
Posjetili smo izlaganje našeg partnera na ovogodišnjem sajmu EIMA International 09.-13.11.

 


NOVOSTI U PROGRAMU
 
 

 


Proizvodne linije

(Za odabir "klikni" na pojedini naslov)
 
Profil kompanije
VENERONI S.r.l.:
Posao je 1957. utemeljio današnji vlasnik Gustavo Veneroni proširenjem radionice za popravak agro-mašina koju je pokrenuo njegov otac Pietro. U vrlo kratkom vremenu, mala zanatska radionica se specijalizirala u proizvodnji pumpi za navodnjavanje, akvakulturu i stočarstvo. Sada prodaje svoje proizvode ne samo u Cremoni i Italiji, već i u Europi i ostatku svijeta.
Danas poslovanje vodi vlasnik u suradnji sa svoje troje djece koja su angažirana u proizvodnom ciklusu sa specifičnim zadacima. Takva organizacija omogućuje savršeno kombiniranje velikog iskustva sa stalnim tehnološkim razvojem i veliku fleksibilnost. Posao je tako u stanju nositi se sa stalnim razvijanjem tržišta na kompetentan i precizan način.
 
Tvrtka je u svojoj domeni vodeća u području navodnjavanja, akvakulture, stočarstva i u raznim drugim industrijskim sektorima.
Naši glavni proizvodi:
 
 
  
 
  
 
 
 
Inženjering

Svaki upit iz poljoprivrede, obrade otpadnih voda i industrijskih područja obrađuje se i razvija od strane internog tehničkog odjela opremljenog s najnaprednijom tehnologijom (Autocad- COSMOS).

Projekti se testiraju prvo u ultramodernoj ispitnoj sobi i potom s terenskom simulacijom.
Tako možemo osigurati sukladnost proizvoda s potrebama kupaca i korisnika.

 
Ispitna soba

Za eksperimentiranje i završno testiranje naših proizvoda opremljeni smo s modernom ispitnom sobom sa spremnikom od 500m3 koji omogućuje mjerenje iznosa protoka do 20.000 m3/h.
Kontrolna soba je opremljena s najnaprednijim instrumentima za mjerenja koji dozvoljavaju prikupljanje i obradu podataka u relanom vremenu i s maksimalnom preciznosti u skladu s propisima UNI ISO 2548.


 
 
Info: +385 1 5510 765 *** +385 95 3310 764 *** info@orion-produkt.hr
 
Trituracijske pumpe i mikseri Propelerne pumpe Mobilne pumpe za navodnjavanje