Dobrodošli na stranice VIESSE POMPE s.r.l.! Na raspolaganju smo za sve kontakte i upite u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, BiH, Crnoj gori, Kosovu i Makedoniji.
VIESSE POMPE srl: O NAMA
Viesse Pompe je 1992. godine osnovao tim menadžera s velikim iskustvom u industriji pumpi koji su željeli istražiti i razviti specifičan tržišni sektor i primjenu pumpe. Usredotočili su se na rješenja za pumpanje prljave i muljevite vode, papirne kaše, otpadne vode, morske vode...
Postoji bezbroj primjena gdje su takva rješenja potrebna, posebice u industriji: Viesse Pompe je razvila vitalne komercijalne vještine i tehničku stručnost kako bi mogli zadovoljiti zahtjeve tržišta i usavršavati svoje proizvode kroz stalno istraživanje.
Godine 2003. tvrtka je razvila novi projekt uz potporu Sveučilišta u Padovi koji je doveo do dizajna nove vrste pumpe: ROBUSTA. To je jedini takav proizvod ove vrste na svijetu: revolucionaran i izuzetno svestran.
U narednim godinama, Viesse Pompe je osigurala resurse za projektiranje, izgradnju i prodaju ROBUSTA pumpi, što je rezultiralo međunarodnom distribucijom proizvoda do 2014., u 40 zemalja širom svijeta.

U PROSINCU 2015. VIESSE POMPE POSTAJE VIESSE POMPE ITALIA SRL, A SMJEŠTENA JE U MJESTU RUBIERA U PROVINCIJI REGGIO EMILIA.


ORION PRODUKT d.o.o. Official VIESSE POMPE srl Partner in Croatia
Info: +385 1 5510 765 *** +385 95 3310 764 *** info@orion-produkt.hr

FreeWebSubmission.com Search Engine Submission - AddMe