VIESSE POMPE ITALIA srl proizvodi pumpe za prljave tekućine i tekućine bilo koje viskoznosti.
Pod prljavim tekućinama podrazumijevamo sve ne-viskozne tekućine ili pak viskoznost do 7 E, koje sadrže čvrsti materijal unutar tekuće mase ili neotopljeni plin ili zrak.
Kruti materijal može biti različite granulometrije i tvrdoće.
SAMOUSISNE PUMPE SERIJE RB
 
MOTO-PUMPE SERIJE RB
 
ELEKTRIČNE PUMPE SERIJE RB
Samousisne centrifugalne moto-pumpe s otvorenim radnim kolima s čvrstim tijeliom, pogodne za pumpanje tekućina sa sadržajem materijalima različitih veličina i tvrdoće.
 
Samousisne centriifugalne električne pumpe, pogodne za višenamjensku upotrebu u industriji. Zahvaljujući posebnom obliku tijela, ova serija pumpi omogućuje samousis bez potrebe za punjenjem cijevi i bez korištenja nepovratnog ventila.
SAMOUSISNE VAKUMSKE PUMPE SERIJE RW
 

ELEKTRIČNE PUMPE SERIJE RW

Samousisne moto-pumpe serije RW su centrifugalne s otvorenim rotorom i širokim prolazom za čvrsta tijela, uz pomoć velikog volumetrijskog depresora, što ih čini samousisnim čak i u slučaju vrlo dugih cijevi.

SAMOUSISNE PUMPE EASY ZA INTERVENTNE NAMJENE
 

SERIJA EASY

EASY moto-pumpe su projektirane i izrađene za hitnu uporabu za intervencije u slučaju malih poplava kao što su podrumi, podvožnjaci, spremnici itd.

CENTRIFUGALNE ELEKTRIČNE PUMPE SERIJE RC
 

SERIJA RC

Električne pumpe serije RC su centrifugalnog tipa, sa standardiziranim prirubljenim otvorima, dostupnim s slobodnim vratilom, uparene pomoću fleksibilne spojke ili u prirubljenoj izvedbi s normaliziranim električnim motorom.

PUMPE SERIJE S
 

SERIJA S

Centrifugalne samousisne pumpe "S" 50Hz od lijevanog željeza


ORION PRODUKT d.o.o. Official VIESSE POMPE srl Partner in Croatia
Info: +385 1 5510 765 *** +385 95 3310 764 *** info@orion-produkt.hr

FreeWebSubmission.com Search Engine Submission - AddMe