Plug&GO >>
P&GO Tehnologija i Q-H tablica
 
Svaka od potopnih pumpi Plug&GO serije je dizajnirana i testirana kako bi se osigurao dugogodišnji rad,
bez zastoja i bez problema.

Izvanredna tehnologija ZDS Plug&Go serije potopnih pumpi, jedinstvenih u svojoj klasi, štiti ih od gotovo bilo kojeg
zamislivog problema.

Jednostavna za instalaciju

Sve što mora biti učinjeno za instaliranje potopne crpke jeste da jednostavno priključite kabel, cijev i sigurnosni konop na pumpu, vežete ga kao što je preporučeno u korisničkom priručniku, spustite crpku u bušotini, spojite pumpu na cjevovod i uključite ju u uobičajenu utičnicu, i to je to! Pumpa će učiniti ostalo!
Nema više potrebe za nezgodnim tlačnim sklopkama, nezgrapnim tlačnim posudama (spremnicima), upravljačkim kutijama ili sondama ... samo jednostavno plug & go! (priključi & radi!) Ova nevjerojatna pumpa ima sve potrebno ugrađeno u sebe.
Vrijeme utrošeno instalirajući sve ove kontrole i zaštitne uređaje sada je stvar prošlosti, nekad dugotrajan posao doslovno će sada uzeti vremena samo koliko je potrebno da se stavi pumpa u bušotinu ili spremnik vode.

Ugrađena zaštita od rada na suho

ZDS Plug&GO ima zaštitu od rada na suho ugrađenu u pumpu. U slučaju kada bušotina ili spremnik presuše ili se više vode izvlaći iz bušotine nego je dotok. Zaštita od rada na suho zaustavlja pumpu da spriječi oštećenje. Kada voda prolazi ispod pumpe zaštita se pokreće i zaustavlja pumpu. Nakon 30 sekundi pumpa pokušava osjetiti ako se voda povratila, a ako se voda nije povratila vrijeme povećava na 300 sekundi, a zatim ga udvostručuje i do 600 sekundi, a zatim na 1.200 sekunde i 2400 sekundi u slučaju ako vode nema. Ako nema vode niti nakon 2400 sekundi pumpa se prebaci na mod "spavanje".

Tablica hidrauličkih podataka - Q-H (protok-visina)

 

Grafikon područja rada Plug&GO pumpi