(0:00) Hvala vam za posjetu web-stranicama i zanimanje za ovu jedinstvenu Plug&GO pumpu (priključi&pokreni).

Pogledaj VIDEO prezentaciju! ... I prati govor u tekstualnom prijevodu.

(0:06) Što je nova Plug&Go pumpa?
U osnovi, to je 4-inčna potopna elektropumpa koja ne zahtijeva tlačni spremnik (hidrofor), ne zahtijeva tlačni prekidač niti komplicirane upravljačke kutije.

Plug&Go pumpa u mnogome izgleda kao uobičajena potopna bunarska elektropumpa.

(0:23) Ali, uz ovu pumpu nije potreban tlačni spremnik niti tlačni prekidač, upravljačka kutija ili bilo koja druga komplicirana kontrolna jedinica ili pogonski senzori. Sve je integrirano u glavi pumpe.

(0:39) Samo zamislite vrijednost ove konstrukcije... ...sve što je sada potrebno je samo spojiti izlaz pumpe na cjevovod, priključiti strujni kabel, uključiti ga u utičnicu i pumpa je instalirana. Za sve ostalo pobrinut će se pumpa sama.

(0:57) Ona ima zaštitu od strujnog preopterećenja ugrađenu u sebe, prenaponsku zaštitu ugrađenu u sebe, zaštitu od rada na suho. Ona samočisti protupovratni ventil u slučaju nečistoća u vodi.

(1:13) Kako su ukomponirane u djelovanje ove revolucionarne tehnologije?

Osmislili smo napredni tlačni senzor (osjetnik) i ugradili ga (integrirali) u samu glavu pumpe i... ...kada otvorite slavinu (ventil) za vodu ili pokrenete tuš u svojoj kući, vikendici, klijeti ili planinarskom domu - dakle, jednostavno otvorite ventil, pumpa samostalno detektira pad tlaka u cijevi i počinje pumpati.

(1:45) Samo zamislite prednosti i prostor koji uštedite ako ne morate postavljati tlačni spremnik (hidrofor) od 80 ili 150 litara na primjer.

(1:57) Plug&Go pumpa sadržava i zaštitu od smrzavanja. Kod konvencionalne potopne pumpe tlačni prekidač i kontrola tlaka mogu
signalizirati motoru da krene iako su cijevi na površini možda smrznute. Za razliku od toga, sve kontrole kod Plug&Go pumpe su u glavi
pumpe i ne reskirate situaciju da pumpa starta i ošteti rotore i motor.

(2:30) Izražavamo vam dobrodošlicu u budućnost s novom Plug&Go tehnologijom. Hvala na povjerenju.