PROGRAM 3

Voda za piće. Voda za čišćenje. Voda za rast. U prosjeku, ljudsko biće koristi dvije stotine litara vode dnevno. Bez vode, nema života. Naši proizvodi pridonose čistom okolišu i boljoj kvaliteti života.
ZDS je poznat po svojim vrlo učinkovitim i pouzdanim 4" potopnim pumpama i potopnim motorima.

4" POTOPNE BUNARSKE električne pumpe
- za zdence/bušotine promjera od 4" (cola) i veće
- za sve spremnike, tankove ili akumulacije > VERTIKALNA ili HORIZONTALNA UGRADNJA
3 x ... ZAŠTO JE ZDS PUMPA - NAJISPLATIVIJA PUMPA !
1. SVAKA naša pumpa ima tvornički ugrađenu zaštitu od rada na suho - i JEDINI smo na tržištu koji to imamo i pružamo > DRP tehnologija
2. za SVE naše pume dajemo garanciju 24 mjeseca s kluzulom "BEZ PITANJA" tj. za svaku uočenu neispravnost dostavit ćemo NOVU pumpu
3. pumpe iz naše serije "Plug&GO" dobavljaju i razvode vodu vašoj kući i domaćinstvu BEZ POTREBE ugradnje hidrofora/hidropacka
TABELA (pregled) prednosti i novčanih ušteda

POTOPNE ELEKTRIČNE PUMPE
Potopne električne pumpe sa motorima ZDS ili FRANKLIN. Mogu tvornički biti isporučene sa DRP uređajem, zaštitnikom pumpe, koji pruža sve strujne zaštite i zaštitu od rada na suho.
QS4X, QS4P, O2, O3, H3F, QPGo.X, QPGo.P, H2E
Potopne električne pumpe sa motorima ZDS ili FRANKLIN. Mogu tvornički biti isporučene sa DRP uređajem, zaštitnikom pumpe, koji pruža sve strujne zaštite i zaštitu od rada na suho.
QS4X, QS4P, OT, HTF
  PLUG&GO - NOVI KONCEPT BUNARSKE PUMPE > POTPUNO AUTOMATSKI RAD
Nema više potrebe za nezgodnim tlačnim sklopkama, nezgrapnim tlačnim posudama (spremnicima), upravljačkim kutijama ili sondama ... samo jednostavno plug & go! (priključi & radi!) Ova nevjerojatna pumpa ima sve potrebno ugrađeno u sebe.
Izvanredna tehnologija ZDS Plug&Go serije potopnih pumpi, jedinstvenih u svojoj klasi, štiti ih od gotovo bilo kojeg
zamislivog problema.
Pumpa Plug&GO ima ugrađen mekani start - "soft start". Korištenje soft-starta ograničava početni trenutni udar struje (veliki protok struje u kratkom vremenu) kada počinje pokretanje motora.
Uključivanje i isključivanje je potpuno automatsko, bez potrebe za tlačnim spremnikom i tlačnom sklopkom. Samo montirate pumpu u zdenac (ili spremnik) i utaknete u utičnicu.
KOMPONENTE & PRIBORI
Unutarnja konstrukcija naših hidrauličnih dijelova sastoji se, prvenstveno, od pet elemenata: rotora od tehnopolimera s metalnim potpornim prstenovima, difuzora i stupanjskih kućišta od tehnopolimera, vinilnih ležajeva i plutajućih prstenova.
ZDS je odabrao ovu jedinstvenu konstrukciju s ciljem da pumpu načini otpornijom na pijesak i slične abrazive.
ZDS potopnii motori, hlađeni specijalnim prehrambenim lubrikantima, podesni su za zdence (bunare) promjera 4" i veće.
Svi ZDS jednofazni motori isporučuju se s ugrađenom termalnom zaštitom.
DRP uređaj je inovativni elektronski uređaj koji garantira optimalnu zaštitu potopne pumpe od rada na suho. Istovremeno, DRP uređaj štiti motor od pregaranja u slučaju velikog broja pokretanja i zaustavljanja.
Mi sada isporučujemo DRP uređaje za svaki motor u našem asortimanu sve do 4 kW u mono- i 3-faznim motorima. Važno je imati u vidu da, za osiguranje urednog i nesmetanog rada, 3-fazni DRP-ovi i monofazni 2,2 kW DRP može SAMO biti kupljen s odgovarajućim motorom. Ne može se kupiti kao zasebna jedinica.
kabeli za potopne motore, upravljačke kutije, KIOS rashladni plašt, kabelske termospojnice
HO7 RN-F, KIOS kit, GTR1, GTR2

     POSEBNOSTI I ZNAČAJKE     
GARANCIJA NA PROIZVODE 24 MJESECA UZ JEDINSTVENU KLAUZULU "GARANCIJA BEZ PITANJA" -BEZUVJETNA GARANCIJA-
Koliko nam je poznato, ZDS je jedina kompanija koja nudi "Garanciju bez pitanja" na cjelokupan proizvodni program. To, jednostavno rečeno, znači da ćemo prihvatiti povrat proizvoda u roku od 24 mjeseca od dana kupovine i to bez obzira na kakav problem naiđete prilikom njegove upotrebe.

Jedina obaveza koju imate u tom trenutku je da nam vratite proizvod u kompletu i da ga niste rastavljali, odnosno popravljali...

ZDS potopne pumpe su poznate po izuzetnoj pouzdanosti, što nam i omogućuje da Vam ponudimo "Garanciju bez pitanja". Naše pumpe nude jedinstvenu kombinaciju efikasnosti, zaštite motora od pregaranja, lakog održavanja i visoke otpornosti na sve abrazive, uključujući i provjereno najvećeg protivnika svih pumpi - pijeska.

ZDS zna da zadovoljstvo određenim proizvodom dolazi od njegovog korištenja, uspješne prodaje ili instaliranja, a ne od njegovog vraćanja proizvođaču ili prodavatelju.

Uživajte u našoj kvaliteti!
KONFIGURACIJA VODO-INSTALACIJA SA ZDS PUMPAMA
Konfiguracija monofaznog komplet-rješenja ZDSKonfiguracija i shema elemenata u cjevovodu od zahvata vode (zdenac, spremnik) do potrošača (slavina, rasprskivač, ...).
Sustavi se razlikuju ovisno o vrsti potrošača i odabiru tipa motora. ...KLIKNI NA SLIKU
Vidljivo, za razliku od pumpi drugih proizvođača, za zaštite ZDS pumpe nisu potrebni dodatni (signalni) kablovi, nivo sonde, vanjske upravljačke jedinice i slično, te radovi na njihovim instalacijama.
PODRUČJA PREKRIVANJA (Q-H DIJAGRAMI) PO TIPU PUMPE
- upoznajte radna područja naših pumpi kroz Q-H dijagrame
Sa nekoliko klikova provjerite koja od ZDS elektropumpi zadovoljava zahtjeve količine (Q) i pritiska (H) za Vaše crpljenje!
TABLICA GUBITAKA STRUJANJA U CIJEVIMA I VENTILIMA
- za pravilan izračun potrebne visine dizanja >> klikni ovdje
I vi sami možete jednostavno zbrojiti gubitke strujanja (pritiska vode) u svojim vodovodnim cijevima.