Apollo je sustav dizajniran i izgrađen od strane tvrtke Starpower za crpljenje vode putem električne pumpe koja se napaja isključivo sunčevom solarnom energijom.

 

Starpower proizvodi P.T.O. generatore snage od 10 kVA do 80 kVA za specifičnu upotrebu na poljoprivrednim površinama, gdje god već postoje traktori i nije moguće imati fiksne instalacije.

 

Autonoman i ekološki održiv samohodni sustavi za navodnjavanje sportskih terena koji dobro podnose varijacije u protoku i tlaku te su sposobni za rad s bilo kojom vrstom tekućine, čak i uz prisustvo krutih čestica,

 

Starpower može proizvesti generatore s snagom od 8 kVA do 2.000 kVA za jednu jedinicu i/ili za bilo koju potrebnu snagu s modularnim paralelnim sustavom između jedinica.

 

Starpower proizvodi setove motornih pumpi za poljoprivredne primjene (npr. navodnjavanje rasprskivačima, sustav navodnjavanja kap po kap, navodnjavanje pivot ili lineal sustavima, i slično) i/ili za industrijsku primjenu (na primjer komplet moto-pumpi za protivpožarne namjene, za izlijevanje otpadnih voda, za crpljenje posebnih tekućina, itd.).

 

Starpower proizvodi energetske pakete (za napajanje) nakon zajedničkog planiranja s kupcem, za posebne slučajeve gdje se nije u mogućnosti dobiti električnom mrežom sva potrebna energija i snaga, kao na primjer: sustavi navodnjavanja s vertikalnim pumpama, sušači sijena, recirkulacijski ventilatori, generator i pumpa usklađeni na istom motoru, te bilo kojim drugim zahtjevima.FreeWebSubmission.com Search Engine Submission - AddMe